Mehr Transport

Koeriersdienst

Mehr-Transport rijdt nationaal en internationaal voor verschillende opdrachtgevers. Wij vervoeren en bezorgen allerlei soorten pakketten, pallets en deelladingen. Extra diensten behoren tot de mogelijkheid o.a. spoed ophalen, spoed bezorging, dezelfde dag levering, maar ook tijdzendingen (tijdslot levering), waarbij er een afspraak word gemaakt met de opdrachtgever voor welk tijdstip een zending bezorgd moet worden.

Moderne maar ook directe communicatie

Al onze voertuigen zijn voorzien van moderne communicatie- en navigatieapparatuur, zodat wij al onze zendingen op tijd kunnen bezorgen en u direct kunnen voorzien van aflevergegevens. Afgelopen jaar hebben wij 6500 spoedritten en 10.000 tijdzendingen naar alle tevredenheid klanten van ons en onze opdrachtgevers gereden.

Routeplanner voor koeriersritten

Al onze koeriersdiensten worden berekend via Google Maps routeplanner zodat u geen kilometer teveel betaalt. Wij hanteren dus vaste tarieven, zodat u op voorhand prijsafspraken kunt maken met uw opdrachtgever. Voor vaste terugkerende koeriersritten hanteren wij speciale tarieven die wij met u vooraf afspreken

Voor stadsritten en/of spoed bezorgingen hanteren wij speciale tarieven, afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever.

Internationale ritten

Voor internationale ritten, berekenen wij het tarief op basis van het aantal kilometers en de snelheid wanneer het bezorgd moet worden (enkel of dubbel bemand). Het aantal kilometers wordt via Google Maps routeplanner geschat, nacalculatie doen wij aan de hand van onze track & trace systeem.

Mehr-transport levert optimaal gemak en uitstekende kwaliteit voor al uw koerierszendingen. Bel ons gerust vrijblijvend voor een afspraak, een prijsafspraak of prijsvergelijking. U kunt ons ook mailen met uw vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.