Mehr Transport

 Koeriersdiensten

Wij rijden nationaal, maar ook internationaal voor verschillende opdrachtgevers. Het vervoeren van en bezorgen van pakketten, pallets en deelladingen zijn geen probleem. Heeft u een spoedklus? Of een levering op dezelfde dag? Of moeten wij een pakket bezorgen in een bepaald tijdslot? Door snel te schakelen kunnen wij deze uitdagingen met gemak aan. Ook goed om te weten: wij beschikken uiteraard over een NIWO-certificering.


Vaste tarieven

Wij hanteren vaste tarieven. En alles wordt van tevoren gecalculeerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Mochten wij meerdere terugkerende ritten uitvoeren, wordt hier een speciale offerte voor gemaakt. Ook zonder verrassingen achteraf. Zullen we de mogelijkheden bespreken?


Moderne apparatuur

Niet alleen onze auto's zijn modern, maar ook onze communicatieapparatuur. En natuurlijk de bijbehorende track&trace. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en blijven garanderen. Ook het afgelopen jaar hebben wij (en u) hier profijt van gehad: we mochten maar liefst 6.500 spoedritten verzorgen!

  

Internationale ritten

Voor onze internationale ritten berekenen wij het tarief op basis van het aantal te rijden kilometers. Natuurlijk houden we rekening met bemanning (enkel of dubbel) als een tijdsdruk aanwezig is. Moet er eventuele nacalculatie gedaan worden? Dan zien wij in ons track&trace systeem precies hoeveel kilometer er is gereden. En hoeveel tijd we kwijt zijn geweest.

Mehr-transport levert optimaal gemak en onbezorgde kwaliteit voor uw zendingen. Koerierswerk, pakketservice of spoedritten: bel ons voor een afspraak of mail ons voor een vrijblijvende offerte.