Mehr Transport

Welkom bij Mehr-Transport


Ervaren transportbedrijf

Mehr-Transport is een modern transportbedrijf met jarenlange ervaring in het uitvoeren van pakketservice, palletvervoer en koeriersdiensten. Samenwerken is voor ons essentieel. Wij bouwen graag een efficiënte en langdurige relatie op. Wist u dat wij ook voor verschillende opdrachtgevers werken als koeriersdienst? Wij kunnen uw spoedklus inplannen en binnen 30 minuten een koerier inzetten. Door middel van ons planningssysteem en track&trace in de voertuigen kunnen wij snel schakelen. U kunt uiteraard ook grip krijgen op uw eigen transport.

Modern wagenpark en efficiënte communicatie

Binnen Mehr-Transport vinden wij het belangrijk om representatief voor te komen rijden. Onze voertuigen voldoen aan de Euro6-norm, zijn zuinig en schadevrij. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 20 voertuigen in verschillende soorten en maten. Zodat wij u transport op maat kunnen aanbieden. Al onze voertuigen zijn uitgerust met communicatie- en navigatieapparatuur. En uiteraard een voertuigvolgsysteem, zodat wij 24 uur per dag kunnen zien wat er gebeurt. Mogen wij uw uitdaging in transport oplossen?

Duidelijke tarieven

Wij houden van transparante communicatie. En daarom maken wij van tevoren een prijsafspraak, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u terugkerende ritten? Dan kunnen wij hier een speciaal tarief voor maken. Natuurlijk communiceren wij dit van tevoren. Goed om te weten: al onze diensten worden berekend via een routeplanner. Zo betaalt u geen kilometer te veel. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op contact!Wij beloven:

• Betrouwbare dienstverlening;
Ruime ervaring in het aanbieden van pakketservicediensten;
• Zorgvuldige afhandeling van uw opdracht;
• Een uitgebreid en betrouwbaar wagenpark;
• Representatieve chauffeurs;
• Professionele uitstraling naar u en de klanten;
• Flexibel inzetbaar;
• Advies op maat voor speciale routes.