Mehr Transport

Wij rijden nationaal, maar ook internationaal voor verschillende opdrachtgevers. Het vervoeren van en bezorgen van pakketten, pallets en deelladingen zijn geen probleem. Heeft u een spoedklus? Of een levering op dezelfde dag? Of moeten wij een pakket bezorgen in een bepaald tijdslot? Door snel te schakelen kunnen wij deze uitdagingen met gemak aan.

Bij Mehr-Transport beschikken wij over jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende koeriers- en logistieke opdrachten. Hieronder ziet u hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze diensten.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben of een offerte op maat willen, neem dan gerust contact met ons op.

PAKKETDIENST

Sinds onze oprichting 17 jaar geleden hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van pakketservice diensten voor verschillende opdrachtgevers. Dagelijks rijden wij met meer dan 25 bussen door verschillende regio’s in Nederland om bij klanten zendingen te leveren.

Heeft uw bedrijf de behoefte om pakketten aan te leveren bij haar klanten? Dan nemen wij dat graag voor uw uit de handen. Zowel een pakket ophalen als bezorgen valt onder onze diensten. Daarnaast staan wij 7 dagen per week klaar om onze opdrachtgevers tot dienst te zijn.

Met pakketservice diensten van Mehr-Transport bent u gegarandeerd van het volgende:

Spoedleveringen

Voor koeriersdiensten en spoedleveringen bent u bij Mehr-Transport aan het juiste adres. Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd op te halen en te leveren. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide wagenpark ben u verzekerd dat dat uw zending veilig en op tijd op plaats van bestemming kan worden geleverd.

Dus bent uw opzoek naar een koerier voor een spoedlevering neem dan snel contact met ons op.

 

Spoedlevering diensten van Mehr-Transport biedt de volgende zekerheden:
Contact Mehr Transport het beste pakket bezorgbedrijf van Nederland

Palletvervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzending van uw pallets binnen Nederland? Dan bent u bij Mehr-Transport aan het juiste adres. Wij beschikkende over de juiste voertuigen om voor onze opdrachtgevers het vervoeren van pallets uit te voeren. Dit doen wij op een vaste basis voor een aantal van onze opdrachtgevers. Afhankelijk van uw wensen, bieden wij een passende oplossing voor uw vracht.

Pallet vervoer van Mehr-Transport